Starity

Nem marad betöltetlenül az X-Faktorból kizárt Kristóf helye

2016. november 04. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még hatalmas közfelháborodást okozott, hogy Puskás Peti választása Petics Kristófra esett és őt kívánta magával vinni az élő show-ba, ám hamar kiderült, hogy alaposan melléfogott a különc énekessel.

hirdetés
Nem marad betöltetlenül az X-Faktorból kizárt Kristóf helye
Fotó: RTL Klub

A 19 éves fiatalember bebizonyította ugyan, hogy helye van a tehetségkutatóban, hiszen rendre sikeresen vette az akadályokat a műsor előrehaladtával, ám végül mégis bebizonyította, hogy nem érdemelte meg az esélyt, amit mentora, Puskás Peti adott neki. Az énekes ugyanis verekedésbe bonyolódott nem sokkal azután, hogy túlesett a mentorházas meghallgatáson, „riválisának” pedig nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott, így a törvény előtt is felelnie kell tettéért.

A magánéletben egyébként aktmodellként tevékenykedő Kristóf higgadta fogadta a döntést, miszerint a történtek miatt számára véget ér az X-Faktor, ezt követően pedig megindultak a találgatások a hogyan továbbot illetően: tizenkettő helyett tizenegy versenyzővel folytatódik a széria vagy valaki lehetőséget kap helyette bizonyítani? 

A Blikk megkeresésére Puskás Peti elárulta, hogy az egyik korábbi mentoráltja tölti majd be Kristóf helyét, akinek sorsa egyébként is foglalkoztatta őt, de így már nem kérdés, hogy a mentorházban kiesett versenyzőnek hol van a helye.

A mentorházban volt egy versenyző, akinél nagyon sokat gondolkodtam, hogy esélyt kellene adnom neki az élő show-ban, végül nem őt választottam. Kristóf kizárását köve­tően azonban egyértelművé vált, kivel akarok együtt dolgozni a továbbiakban. Bízom benne, a mostani döntésem engem igazol, és olyan énekest viszek magammal, aki szeretne minél tovább eljutni az X-Faktorban

– nyilatkozta a 31 éves mentor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek