Starity

Összeállt a Sherlock Holmes 2 szereplőgárdája

2010. október 09. 11:11   |   Szerző: mycroft

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Guy Ritchie nagy sikerű filmjének a második része lassan már forog, teljes a gárda, lehullott a lepel az új szereplők kilétéről.

hirdetés
Összeállt a Sherlock Holmes 2 szereplőgárdája

Immár minden készen áll, hogy a Sherlock Holmes folytatódjon. A második részt ugyancsak Guy Ritchie rendezi, akárcsak az elsőt. Elmondhatjuk, hogy az úr remek kis csapatot verbuvált össze a folytatáshoz, így minden adott egy, az elsőhöz hasonló kasszasikerhez. Az biztos, hogy nem a színészeken fog múlni.

Természetesen Holmes és Watson utánozhatatlan párosát most is Robert Downey Jr. és Jude Law fogja játszani. Az első részben szereplő Rachel McAdams viszont a pletykák szerint jócskán megkúrtított szerepben fog feltűnni, lévén a karaktere nem lesz annyira szerves része ennek a résznek. No, de az urak sem maradnak csinos hölgyek nélkül, ugyanis Noomi Rapace-nak igen nagy szerepe lesz a filmben, őt rebesgetik a női főszereplőként.

Viszont nem Noomi az egyetlen új szereplő a filmben. A folytatásban immár nem csak az árnyékos oldalát mutatva feltűnik Moriarty, professzor, a főgonosz, és immár biztos, hogy Jared Harris fogja játszani. A sok-sok szóbeszéd végére úgy fest, ő bólintott rá a szerepre. Találgatás tárgya volt még, hogy feltűnik-e a második részben Sherlock bátyja. Örömmel kijelenthetjük, hogy igen, és Stephen Fry fogja eljátszani Mycroft Holmes-ot. Ilyen szereplőgárda mellett nem lesz nehéz jó filmet alkotni.

A forgatásokat elvileg megkezdték, hiszen októberre szólt az ígéret, a gyakorlatban viszont lesz egy kis csúszás, ugyanis Robert Downey Jr. lebetegedett. Semmi komoly, csak egy kis megfázás, szóval nem kell aggódni, elkészül a film. A tengerentúlon 2011. december 16-án lesz a premier az ígéretek szerint. Reméljük, hogy a magyar premier sem várat majd sokat magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek