Starity

A Victoria's Secret cáfolta a Cara Delevingne-ről szóló pletykákat! Még mindig számítanak a modellre

2016. november 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gusztustalan, koholt vádak keltek szárnyra a brit szupermodell és a Victoria's Secret kapcsolatát illetően.

hirdetés

Nemrégiben a The Sun hozta le öles szalagcímekkel, miszerint a világszerte ismert márka, a Victoria's Secret nem hajlandó együtt dolgozni Cara Delevingne-nel, mivel a modell szégyent hozott rájuk azzal, hogy a legutóbbi show-n, melyen fellépett (2013-ban) puffadtan jelent meg. A hír az egész világot felháborította, ám kiderült, nem volt valóságalapja, mi több: a világmárka szívesen dolgozna újra a szőke szépséggel.

A VS marketing vezérigazgatója, Edward Razek nyílt levelet küldött Carának, melyben tisztázta a félreértéseket, és biztosította a modellt, hogy nagyon szeretnének együtt dolgozni vele. Legutóbbi fellépését követően is csak azért nem kapott helyet az „angyalok” mellett a kifutón, mivel akkor éppen a Papírvárosok című filmet forgatta Észak-Karolinában, így ha akart volna sem tudott volna megjelenni aznap Londonban. 

Kérlek, engedd meg, hogy kiterjesszük meghívásunkat még egyszer. Ha nincs programod november 30-án, csatlakozz hozzánk Párizsban. Ahogy mindig, most is szeretnénk, ha ott lennél. Castingon részt venned nem szükséges!

– zárta a levelet exkluzív meghívással a vezérigazgató, amit maga Cara is megosztotta az Instagramon, mintegy rosszakarói orra alá dörgölve, hogy a modellvilág közel sem olyan sötét és rossz, mint amilyennek láttatni akarják. Arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy Cara el is fogadja-e a meghívást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek