Starity

Kendall Jenner nem aprózta el: mind a három exe részt vett a szülinapján

2016. november 04. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendall Jenner szülinapi partija – megannyi híres barátja mellett – három különleges vendéggel bővült.

hirdetés

Harry Styles, Jordan Clarkson és Travis Scott három név azokból a srácokból, akikkel Kendall Jenner romantikus kapcsolatban állt ilyen-olyan módon. 21. születésnapján pedig mindannyiuk neve a listán volt, és meg is jelentek Los Angeles szívében.

A források szerint Kendall este 11 körül érkezett a partira, és nem igazán foglalkozott egyik fiúval sem: leginkább barátnőivel mulatta az időt.

Inkább Travisszel láttuk, hogy több időt töltene az elején, Harryvel talán egyszer beszélgetett hosszabban. Jordan későn érkezett, és nagyon izgatott volt amiatt, hogy láthatja. Miután köszöntötte, utána egész este őt kereste

– magyarázta a forrás.

 

Harry at Kendall's Birthday Party in LA last night !

ONE DIRECTION & ZAYN UPDATES (@letsloveonedirection) által közzétett fénykép,

Kendall románca a One Direction sztárjával 2014 januárjában kapott fel, mikor több randin részt vettek Kaliforniában. Az évek során többször láthattuk őket intimebb pillanatokban, de kapcsolatukat sosem vállalták fel nyilvánosan.

Kendall reménykedett komolyabb elkötelezettségben Harry részéről, de megérti, hogy ő nem áll készen a megállapodásra. Egyszerűen ilyen, van egy rocksztár életmódja. Kendall kedveli Harryt, de a szíve már nincs benne, inkább csak barátok

– folytatta a forrás.

Kendall és Jordan amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban állnak: nincs semmi mély érzelem még

– árulkodott tovább a barát, aki hozzátette, Kenny most inkább Scott-ra fókuszál, aki fel is lépett a buliján, és közösen is távoztak az este folyamán.

Fotó: Snapchat

Kendall egyébként gyönyörű volt egyedi tervezésű ruhájában, amit Paris Hilton inspirált, és nem kevesebb, mint 9000 dollárba fájt a modellnek.

Nagyon boldog volt az egész este folyamán. A parti teljesen az ő stílusa volt. Szóba került az is, hogy vad hétvégére mennének Las Vegasban, de nemet mondott rá. Az nem Kendall

– zárta sorait a bennfentes.

Az inspiráció Paris Hilton volt 2001-ből

A bulin olyan A-listás sztárok vettek részt, mint Cara Delevingne, Jaden Smith, Chris Brown, Big Sean, Hailey Baldwin és egy pár Victoria’s Secret modell. Kendall szülei és testvérei is színesítették a meghívottak listáját, és források elárulták, Kim Kardashian is tiszteletét tette: a hátsóajtón közlekedett, ahol nem mellesleg Harry Styles is kisurrant.

A modell egyébként a mai nap Travis Scott-tal ebédelt Los Angelesben, míg Styles részt vett Kanye West show-ján.

Kendall, Big Sean és a barátnője / Fotó: Snapchat

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek