Starity

A Raskasta Jouluaval koncertezik Floor Jansen

2016. november 06. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ReVamp egykori pacsirtája még várandósan sem mond le hivatásáról, hiszen hamarosan megkezdődik az egyik legnagyobb finn karácsonyi metal-műsor, amelyben ő is énekel.

hirdetés
A Raskasta Jouluaval koncertezik Floor Jansen
Fotó: Ville Akseli Juurikkala

Néhány hónapja számoltunk be arról, miszerint a holland énekesnő és párja, Hannes Van Dahl első gyermeküket várják. Floor mindeközben a Nightwish-sel is fellépet, mielőtt végleg lezárult volna a tavaly debütált lemezük, az Endless Forms Most Beautiful világkörüli turnéja. A holland szoprán jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, de emellett munkájára is bőven van ideje, hiszen néhány napja jelentette be, hogy ismét hallható lesz az Ayreon jövőre érkező korongján, ma pedig boldogan számolt be arról, hogy Finnország legismertebb karácsonyi metál-műsorában is részt vesz.

A Raskasta Joulua néven futó koncert érdekessége, hogy a metálzenében jeleskedő ismert énekesek adnak elő különböző karácsonyi dalokat, természetesen egy kissé keményebb változatban. Maga a fellépés Finnországban és a szomszédos Svédországban kerül megrendezésre, és megközelítőleg harminc előadást foglal magába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek