Starity

Stúdióba vonul a Judas Priest

2016. november 06. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben jelent meg a zenekar legutóbbi lemeze, melynek folytatását jövőre kezdi rögzíteni a formáció.

hirdetés
Stúdióba vonul a Judas Priest

A jelek szerint januárban teljes egészében beveti magát a stúdiózásba a Judas Priest, hogy felvegye legutóbbi nagylemezük, a 2014-ben debütált Redeemer Of Souls című korong utódját. A hírról a zenekar gitárosa, Richie Faulkner néhány napja egy hosszas interjú keretein belül számolt be, aki a következő információt osztotta meg a nagyvilággal:

Egy pár hónapig már stúdióban voltunk, a dalokat rakosgattuk össze. Még nem kezdtük el a felvételeket, de demókat már vettünk fel. Azokat a dalokat vettük fel, amelyek már utómunka nélkül is megállják a helyüket, hogy meglegyenek ilyen formában is, ha érted, mire gondolok. Összehoztunk néhány alapötletet, ezeket fogjuk megcsinálni a következő Judas Priest lemezre. Szóval januártól a stúdióban leszünk, hogy elkezdjük a felvételeket. Valamikor a jövő év folyamán már meg is fog jelenni, de turnézni még nem fogunk. Ha minden jól megy, csak 2018-ban kelünk útra.

– nyilatkozta a zenész.

A teljes interjút itt tekintheted meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek