Starity

Befejezte utolsó dalának promotálását az I.O.I

2016. november 06. 12:12   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél koreai lányegyüttes, a 11 tagú I.O.I, nagy népszerűségnek örvend, ám a csapat csak 10 hónapig maradhat együtt. A Very Very Very volt utolsó vissza térésük feloszlásuk előtt.

hirdetés
Befejezte utolsó dalának promotálását az I.O.I
Fotó: CJ E&M Entertainment

A csapat 2016 elején lett megalakítva, egy túlélő műsoron keresztül, ahol több ügynökségtől 101 gyakornok versenyezhetett a debütálásért. A végén a 11 legtehetségesebb lány került be a csapatba, ám a népszerűségük ellenére csak 10 hónapot kaptak, amíg feloszlanak. 

A Dream Girls számukkal debütáltak, első albumuk címe Chrysalis. Ezután 4 tag vissza tért igazi csapatukhoz, Jung Chae Yeon a DIA-val tért vissza, Kim Se Jeong, Kang Mi Na ismét debütált a Gugudannal, Yu Yeon Jung pedig csatlakozott a Cosmic Girlshöz. A maradék 7 tag pedig vissza tért mint I.O.I, a Whatta Mannel, amivel többször is nyertek zene műsorokon. 

Október közepén ismét 11 taggal folytatta a csapat, és megjelent a Miss Me? albumuk, élen a Very Very Very dalukkal, ami az utolsó comebacket jelenti az együttesnek. Tegnap, november 4-én fejezték be utolsó számuk promotálását, és a lányok meg is adták a módját. A dal vége felé megváltoztatták ismét a koreográfiát, ám ez alkalommal 90 fokos meghajlást végeztek a közönség felé, tiszteletüket kifejezve.

Bár zene műsorokon már nem láthatjuk őket fellépni, ez még nem teljesen a csapat vége. Tervek szerint januárban lesz első koncertjük, amire már elkezdtek készülődni, és az év végi dijátadókból sem fognak kimaradni.

Mi lesz a többi taggal? Jeon Somiról keringenek a pletykák, hogy csatlakozik a népszerű Twicehoz, bár ehhez kevés esély van. Pinky és Nayoung a pledis új lány csapatában fognak debütálni, sajnos a többiek jövőjéről nem sikat lehet tudni.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek