Starity

Bozsek Márk újra szingli

2016. november 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt egykori sztárja közel három évig alkotott egy párt stylistként dolgozó szerelmével.

hirdetés
Bozsek Márk újra szingli
Fotó: RTL Klub

Bozsek Márk ismét visszakerült a „randipiacra”. A színész ugyanis nemrég úgy határozott, hogy egyedül szeretne lenni, így szakított párjával, Czinege Annával. A fiatalok szerelme közel három éve tartott és közösen nevelték a stylist korábbi kapcsolatából született kislányát is, ám a színész úgy érezte, változásra van szüksége.

Nem volt semmilyen drasztikus oka a szakításnak, egyszerűen éreztük, hogy az útjaink más irányba visznek minket. Együtt éltünk, és bizony nem volt könnyű eljönni onnan. A szakítás már érlelődött egy ideje, és ugyan Anna is sejtette, hogy ez elkerülhetetlen, én hoztam meg a végső döntést. Közös döntés volt, de én mondtam ki, hogy legyen vége. Nem tudtam neki megígérni, hogy örökre itt fogok élni

– nyilatkozta a Blikknek Márk és hozzátette, hogy három hónappal ezelőtt került sor az istenhozzádra. Saját bevallása szerint a mai napig szereti a lányt, a lelkitársaának tekinti őt, de jelen pillanatban nem tudja megadni neki és csemetéjének azt a fajta stabilitást, amire vágynak.

Nem akartam, hogy [Anna] kétségek közt éljen, hogy mikor találom ki: világot akarok látni. Egyszerűen nem akartam csalódást okozni. Festettünk egy jövőképet, és nem tudtam, hogy abba valóban beleillek-e.

Közel három évig dúlt a szerelem a fiatalok között I Fotó: Facebook / Bozsek Márk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek