Starity

Az X-Faktor üdvöskéje elárulta, mik a tervei a jövőre nézve

2016. november 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 15 éves Mata Ricsi azután kapott lehetőséget a bizonyításra, hogy Petics Kristófot verekedés miatt kizárták a versenyből.

hirdetés
Az X-Faktor üdvöskéje elárulta, mik a tervei a jövőre nézve
Fotó: RTL Klub

Az egész hazai sajtó Kristóf kizárásán csámcsogott az elmúlt napokban, közben pedig mindenki izgatottan várta, hogy vajon betöltésre kerül-e az énekes helye. Mint kiderült, igen, helyette ugyanis az Igriciből származó Mata Ricsi kapott lehetőséget arra, hogy valóra váltsa élete álmát, ám a 15 éves gimnazista saját bevallása szerint szeretne több lábon állni, így az éneklés mellett a tanulmányaira is nagy hangsúlyt fektet.

A legnagyobb álmom, hogy a színpadon állhassak és énekeljek, de vagyok már annyira érett, hogy tudjam, ha úgy adódik, akkor az énekesi karrier mellett is érdemes több lábon állni. Sokszor bizonytalan és bármikor derékba törhet egy karrier. Még ha sikeres is az ember, kell egy biztos szakma, amit elsajátít, hogy legyen mindig B terv. A muzsika mellett szeretném kitanulni az autószerelői szakmát, mert nagyon érdekelnek a kocsik, és a mechanika is

– nyilatkozta Ricsi a Blikknek, és bevallotta, nagy álma, hogy a hátrányos helyzetből kiemelkedve segíthessen a családjának.

Szeretném megnyerni ezt a versenyt, hogy segíthessek a szüleimnek, és kitörhessünk a szegénységből. Gáspár Laci az egyik nagy példaképem, aki hasonló körülmények között nőtt fel, de sok szorgalommal, kitartással elismert zenész lett. Szeretném ezt én is megvalósítani, hogy a szüleim és a saját életem is boldogabb lehessen!

A fiatal tehetség az X-Faktor szombati élő show-jában egyébként Caramel Lélekdonor című slágerét adta elő – ezzel garantálva továbbjutását. Ugyan még hosszú út áll előtte, de mentora, Puskás Peti minden segítséget megad neki a fejlődéshez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek