Starity

Liam Hemsworth bátyja minden erejével ellenzi öccse és Miley Cyrus házasságát

2016. november 08. 06:06   |   Szerző: JustMeEvelin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus a múlt héten erősítette meg az Ellen DeGeneres Show-ban, hogy ő és Liam valóban jegyben járnak. A színész bátyja, Chris azonban minden követ megmozgat, hogy a házasságra mégse kerüljön sor.

hirdetés

Chris nyilvánosan vallotta be, hogy nagyban ellenzi Liam és Miley házasságát, ugyanis az egykori Disney-sztárt még értetlennek tartja ahhoz, hogy elköteleződjön, házasságot kössön és családot alapítson.

Nem fogadja el a tanácsot, hogy várjon még, hiszen ő nem házasság alapanyag. Bár Miley szereti őt, ha nem egy oldalon állnak, Liamnek végül csak a szívfájdalom jut

– idézi egy bennfentes Chris gondolatait. A forrás szerint a 26 éves színész teljes mértékben komolyan veszi a kapcsolatot és szeretné minél előbb oltár elé vezetni kedvesét. De mi a helyzet Miley-val?

Chris nézetei szerint a 23 éves énekesnő nyilvánosan alázta meg azzal vőlegényét, hogy Ellen műsorában ország-világ füle hallatára jelentette ki, nem szereti azt a 3.5 karátos gyémántgyűrűt, amit kedvesétől kapott. 

Nem igazán az én stílusom ez a régies hatású arany gyémántgyűrű, de hordom, mert szeretem Liamet és nem szeretném megbántani. Furcsa ezt az ékszert hordani, mert az eddigi csecsebecséim javarészt gumimacikból és vattacukorból készültek

– mesélte Miley a beszélgetős műsorban.

Chris ezt a viselkedést elfogadhatatlannak minősítette, és ózkodik attól, hogy a színész-énekesnőt befogadja a családba, de ezzel a nézettel egyedül maradt. A Hemsworth család többi tagja mind befogadta Mileyt, aki sógornőjével, Elsa Patakyval különösen jó viszonyt ápol.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek