Starity

Kim Kardashian béranyát keres

2016. november 08. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világon szinte nincs is olyan ember aki ne hallott volna már Kim Kardashianról. A valóságshow-sztár szinte mindig a középpontba került botrányaival az évek során. A kétgyerekes anyuka a napokba ismét meglepő hírrel szolgált rajongóinak.

hirdetés

A 36 éves valóságshow sztár mindig is szerette sokkolni rajongóit, hol botrányos megjelenésével, hol pedig mesztelenkedésével. Kim azonban egyszerűen eltűnt a közönség szeme elől párizsi kirablása óta. A szelfikirálynőt azóta is nagyon hiányolják Instagram-követői, ám úgy tűnik, még egy ideig nem fog posztolgatni.

A Keeping Up with the Kardashian című sorozatban azonban elárulta rajongóinak, hogy újabb gyereket szeretne, ám mivel korábbi terheségei alatt több egésszégügyi problémája is felvetődött, ezért azt szeretné, ha harmadik gyereküket egy béranya hordaná ki. Egyes források szerint Kim már el is kezdte a keresgélést, ami az egész Kardashian-Jenner családot ledöbbentette.

Kim és férje, Kanye is nagyon szeretne még egy gyereket I Fotó: E!

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek