Starity

Edz úgy, mint egy angyal – így készülnek a Victoria's Secret modellek a bemutatóra!

2016. november 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a Victoria's Secret által tervezett fürdőruhák és alsóneműk bemutatása, a show-n felvonuló modellek pedig már most nekikezdtek edzeni, hogy minél csinosabbak és ezáltal magabiztosabbak legyenek a nagy napon.

hirdetés

Nemrég tudtuk meg, hogy kik is azok a lányok, akik fellépnek az idei Victoria's Secret divatbemutatón, majd a Facebookon láthattunk egy élő bejelentkezést, amelyben a modellek elárulták, hogyan is készülnek a kifutós megjelenésre, ám még ennél is árulkodóbbak az Instagramon közzétett tartalmak. A lányok ugyanis előszeretettel mutatják meg, mit és hogyan edzenek, mindezeken túl pedig természetesen odafigyelnek a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére és a helyes táplálkozásra.

Jasmine Tookes

A 24 éves modell  elsősorban az erőnléti edzések híve: szívesen végez súlyzós, erősítő gyakorlatokat, de nem ódzkodik elővenni a gumiszalagot sem a jó eredmény érdekében. 

 

@joja által közzétett videó,

Kelly Gale

A svéd szépség is a gumiszalagos edzést részesíti előnyben, amit szívesen kombinál guggolásos-kitöréses gyakorlatokkal.

Josephine Skriver

 A dán származású szőke szépség húzódzkodással erősíti váll-, kar-, hát- és hasizmait, az eredmény pedig legyűgöző, mint mindig.

 

@joja által közzétett videó,

via Cosmopolitan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek