Starity

Második gyermekükkel várandós Chad Michael Murray felesége

2016. november 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Los Angeles-i tündérmese sztárjának sajtóképviselője hivatalosan is megerősítette a találgatásokat: Chad felesége várandós.

hirdetés

Sarah Roemer tavaly nyáron adott életet Chad Michael Murray-jel közös első gyermekének, most pedig ismét szülői örömök elé néznek. A színésznő várandósságának híréről már egy ideje pletykáltak a tengerentúlon egy bizonyos felvétel miatt, amit Sarah az Instagramon osztott meg. Mint kiderült, a híresztelések igazak: a szőke szépség valóban áldott állapotban van.

A pár egyébként a Chosen című drámasorozat forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba 2014-ben, a következő év januárjában pedig bejelentették: szülők lesznek. Ezzel közel egyidőben házasságot is kötöttek, fiuk pedig 2015. május 31-én jött világra. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy ezúttal milyen nemű baba csatlakozik a családhoz. Gratulálunk!

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek