Starity

A Little Mix tagjai elárulták, mikor döntenének a feloszlás mellett

2016. november 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy a One Direction feloszlására sem lehetett számítani, úgy a Little Mixére is kevesen gondolnak, pedig bizony benne van a pakliban.

hirdetés

Jelenleg a csúcson vannak, nem tervezik visszavonulásukat

A Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall és Leigh-Anne Pinnock alkotta formáció jelenleg az Egyesült Királyság legnépszerűbb lánybandája, ám a csajokat ez sem tartja majd vissza, ha úgy érzik, ideje visszavonulni.

A csapat nemrég a The Guardiannak adott interjút, a beszélgetés során pedig elárulták, hogy karrierjükben gyerekvállalási terveik jelenetenék a törést – már ha nem egyszerre mennének szülési szabadságra. A másik ok pedig, ami miatt a feloszlás mellett döbntenének egészen egyszerű.

Abbahagynánk a zenélést, ha eljutnánk arra a pontra, amikor az emberek azt mondják, Végeztek, miért próbálkoznak még mindig?. Nem szeretnénk megalázó helyzetbe kerülni

– nyilatkozta Jesy. 

A 2011-ben alakult banda egyébként november 18-án megjelenő, Glory Days című negyedik nagylemezét népzserűsíti, melynek beharangozó kislemeze, a Shout Out To My Ex jelenleg is a slágerlisták élén trónol. Bár a F.U.-hoz készült kisfilm csak a minap jelent meg, a lányok másik a következő videoklip közzétételére készülnek, amit a You Gotta Nothoz forgattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek