Starity

Tarja: Idén 10 éves a Henkäys Ikuisuudesta

2016. november 09. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén 10 éves a finn énekesnő első lemeze, melynek alkalmából különleges koncerttel készül az énekesnő.

hirdetés
Tarja: Idén 10 éves a Henkäys Ikuisuudesta

2006-ot írtak a naptárak, amikor a Nightwish egykori énekesnője piacra dobta első önálló lemezét, Henkäys Ikuisuudesta (Breath from Heaven) címmel. A finn szépség újdonsága nemcsak azért volt különleges, mert immáron szólóban tevékenykedett, hanem azért is mert egy klasszikus albumról van szó. A karácsonyi lemez nemcsak a rajongókat, hanem a kritikusokat is megnyerte, ugyanis dupla platina minsősítésben részesült.

A Finnország hangjának is megválasztott énekesnő néhány órája, hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a lemez most először bakelit formátumban is beszerezhető, ám csakis az énekesnő hivatalos webshopjában kapható, így akinek esetleg még nincs meg a korong itt a kiváló lehetőség, hogy meglepje magát az ünnepek alkalmából.

Egyébként az album évfordulójának alkalmából Tarja egy különleges koncertre is készül hazájában, Finnországban, amely Lahtiban kerül megrendezésre. Elmondása szerint a régi dalok mellett az új szerzemények is helyet kapnak majd a repertoárjában, sőt azt is elárulta, hogy vendégek is csatlakoznak majd hozzá Miia Kosunen és Suvi Åkerman személyében, akik a győztes versenyzői a The Voice Of Finland nevezetű tehetségkutatónak. Az énekesnő egyébként egy feljthetetlen show-t ígér rajongói számára, ami tele lesz meglepetésekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek