Starity

Visszavonul az Amaranthe énekese

2016. november 09. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben jelent meg az Amaranthe legújabb nagylemeze, most viszont meglepő bejelentés látott napvilágot.

hirdetés
Visszavonul az Amaranthe énekese
Fotó: Facebook / Jake E.

Október 21-én került a lemezboltok polcaira az Amaranthe legújabb stúdióalbuma, amely a Maximalism elnevezést kapta. A csapat már útra is kelt az újdonsággal, ám nemrég hidegzuhany érte a rajongóksat az együttes frontemberének bejelentése miatt.

Hét hosszú és rendkívül kellemes, tanulságos, valamint izgalmas év volt ez. Ezidő alatt egy csaknem elképzelhetetlen sikert értünk el a bandával. Most úgy érzem, hogy itt az ideje annak, hogy szünetet tartsak a turnézást illetően és olyasmikkel foglalkozzak, amikkel már régóta szerettem volna. Hogy mennyi ideig leszek távol, azt jelenleg nehéz lenne megmondani. A legnagyobb hálával gondolok az összes rajongóra, aki támogatott minket az évek során. És találkozunk még! – Jake

– áll a vokalista nyilatkozatában.

A svéd/dán formáció egyébként november 15-én a budapesti Barba Negrában fogja a hazai közönségnek elhozni új szerzeményeit, ám mint az kiderült már Jake nélkül fognak fellépni, ugyanis az énekes az Amaranthe európai turnéján, de a jövő tavasszal esedékes amerikai koncerteken sem fog jelen lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek