Starity

Ilyen volt Lorde 20. születésnapja – fotók!

2016. november 09. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lorde minden tini álmát felülmúlta születésnapjával, amit egyenesen Taylor Swift szervezett számára.

hirdetés

20. életévét november 7-én töltötte be Lorde, akinek barátnői fantasztikus születésnapi bulit csaptak. A Royal énekesnője Facebook-falán osztotta meg érzéseit:

Egész életemben a fiatalság megszállottja voltam. Kicsiként is tudtam, hogy a tinik egyszerűen ragyognak. Tudtam, hogy ők tudnak valamit, amit a gyerekek nem, és a felnőttek pedig már elfelejtettek. 13 éves koromtól a tinédzserkoromnak éltem, minden pillanatot leírtam, hogy újraélhessem. És most pedig eltűnt az összes.

Tudom, tudom! Most már más dolgok vannak. Talán jobbak, csak másképp. Ha őszinte akarok lenni, már rég nem érzem magam tinédzsernek. (...)

– elmélkedett a sztár.

A legjobb szülinapi bulimat a New York-i családommal töltöttem. Tay szervezte az egészet, aki azt mondja magáról, »anya vagyok gyermekek nélkül«. Igen, a gyereked vagyok, és úgy szeretsz engem, hogy majd kicsattanok. Már három mágikus éve vagyunk ebben a barátságban, és még több következik ilyen angyalok között

– köszönte meg Lorde a partit.

A buliról a képeket itt tudod megtekinteni:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek