Starity

Klippremier: Nightwish – Alpenglow

2016. november 10. 07:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eredeti tervek szerint tegnap kellett volna megérkeznie a finn zenekar legújabb DVD-jének, amelyről ehelyett egy újabb élőfelvételes kisfilm került nyilvánosságra.

hirdetés

November elején kellett volna a üzletek polcaira kerülni a Tuomas Holopainen vezette finn zenekar legújabb DVD-jének, amely a Vehicle Of Spirit elnevezést kapta. A kiadvány különlegessége pedig abban rejlik, hogy két teljes koncertet tartalmaz, melyek egyikén a világhírű tudós, Richard Dawkins is tiszteletét tette.

Az újdonsághoz a múlt hónapban egy előzetes is érkezett, a Shudder Before The Beautiful című szám képében, amely a londoni Wembley arénában adott fellépésen lett rögzítve. A szimfonikus metal nagyjainak legutóbbi lemeze egyébként tavaly került megjelenésre, Endless Forms Most Beautiful néven, melyre az imént említett tudós komoly hatással volt, mind szövegileg, mind zeneileg.

Mint kiderült, a kiadvány megjelenése csúszik egy hónapot, így csak decemberben fogja meghódítani a világot. A tegnapi napon, mintegy kárpótlásként újabb kisfilmet jelentettek meg, ezúttal az Alpenglow képében, ami szintén a londoni Wembley arénában adott fellépésen lett rögzítve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek