Starity

Ejtette a bíróság a Brad Pitt ellen felhozott vádakat

2016. november 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezárult a nyomozás az állítólagos bántalmazás ügyében – a bíróság ejtette a Brad Pitt ellen felhozott vádakat.

hirdetés

Szeptember közepén indult nyomozás a Trója sztárja ellen, ugyanis az a vád érte, hogy egyik utazásuk során, magángépük fedélzetén bántalmazta legidősebb fiát, Maddoxot. Az ügyben az FBI is nyomozott, ám mint kiderült, a színész ártatlan, amit nemrég a bíróság mondott ki – ezzel lezárva a témát.

A hír nem sokkal azután került nyilvánosságra, hogy Pitt gyermekelhelyezési ügyben ideiglenes megállapodást kötött feleségével, Angelina Jolie-val, aki szeptemberben adta be a válókeresetet ellene kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Az Us Weekly úgy tudja, hogy az egyezség nem sokat jelent a színésznek, aki továbbra is harcolni kíván a gyerekek feletti felügyeleti jogért és nem elégszik meg a láthatási joggal.

A válókereset beadása óta november 8-án, Los Angelesben kapták először lencsevégre az Oscar-díjas színészt kolléganője, Julia Roberts társaságában, másnap pedig a Szövetségesek premierjén jelent meg. A róla készült felvételeken tisztán kivehető, milyen megviselt és milyen sokat fogyott az elmúlt hónapok alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek