Starity

Ezek az év eddigi legszexibb szelfijei – I. rész

2016. november 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Popsugar gyűjtötte össze 2016 legjobban sikerült fotóit, mi pedig elhoztuk őket nektek.

hirdetés

Mariah Carey

A 46 éves énekesnő idén igencsak bevállalósra vette a formát, és boldog-boldogtalannak mutogatta adottságait az Instagramon. A legemlékezetesebb felvételi minden kétséget kizáróan a fürdőszobájában készültek – az alábbi fotó alapján pedig arra gyanakszunk, exvőlegénye igencsak bánhatja, amiért kiadta Mariah útját.

Fotó: Instagram / Mariah Carey

Vin Diesel

A Halálos iramban-filmek sztárjának Instagram-oldala jóformán a családi és forgatási fotókkal van tele, de szép számmal osztott meg önmagáról készített képeket is. Az abszolút kedvenc az alábbi felvétel volt, melyen szépen kidolgozott felsőtestét is közszemlére tette.

Fotó: Instagram / Vin Diesel

Sofía Vergara

A Modern család sztárja nem bízott sokat a képzeletre az alábbi fotóval, melyhez szimplán csak annyit fűzött, Csak egy újabb nap az irodában. Hát, mit ne mondjunk, ha Sofía ilyen szerelésben jár az irodába, férfi kollégái valószínűleg ingyen is szívesen dolgn(án)ak vele.

Fotó: Instagram / Sofía Vergara

Jessica Simpson

A Newlyweds egykori sztárja nyár elején tette közzé ezt a mellbedobós szelfit, mely ékes bizonyítéka is egyben annak, hogy végre sikerült leadnia a terhességei során felszedett pluszkilókat, ami miatt sokáig savazták.

Fotó: Instagram / Jessica Simpson

Lady Gaga

A Mother Monster idén új albuma és az amerikai elnökválasztás lázában égett, és persze nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy eljegyzését is felbontotta párjával, Taylor Kinney-vel. Egy-egy szelfire azonban így is maradt ideje – a lenti képen ráadásul minden eddiginél dögösebb oldalát mutatta meg.

Fotó: Instagram / Lady Gaga

Jenna Dewan Tatum

Channing Tatum felesége csak a közelmúltban tette közzé azt a képet, amin fürdőruhában mutatja meg bájait. Nem csoda, ha imádtak rajongói, hiszen talán még soha nem mutatott ilyen sokat magából.

Fotó: Instagram / Jenna Dewan Tatum

Gisele Bündchen

A Victoria's Secret angyala nem hiába vonult vissza, hiszen végre több időt tölthet a családjával, ám rajongóinak így sem kell nélkülözniük őt és a szexi szelfijeit.

Fotó: Instagram / Gisele Bündchen

Kate Hudson

A Hogyan veszítsünk egy pasit 10 nap alatt? 37 éves sztárja fordásza, David Babaii társságában lőtte ezt a sokat mutató fotót, mely a HFA idei rendezvénye előtt készült róluk.

Fotó: Instagram / Kate Hudson

Kendall Jenner

A 21. születésnapját a közelmúltban ünnepelt modell karrierje egyre magasabbra ívelt az elmúlt hónapokban, képességeinek és adottságainak köszönhetően pedig idén is felvonulhat a Victoria's Secret kifutóján. A külsejére nagyon büszke lány nemrég az Instagramon tette közzé a lenti fotót, mintegy bebizonyítva a rosszmájú utálkozóknak, hogy egyáltalán nem „lapos”.

Fotó: Instagram / Kendall Jenner

Serena Williams

A világhírű teniszezőt szakmájából adódóan a legtöbbször sportos szerelésben láthatjuk, ám a közösségi oldalain rendre megmutatja nőies oldalát és domborulatait is.

Fotó: Instagram / Serena Williams

Elizabeth Hurley

A brit színésznő a lenti fotóval bizonyította, hogy az embernek bizony az ötödik x fölött és szülés után is lehet olyan alakja, mint egy húszévesnek.

Fotó: Instagram / Elizabeth Hurley

Chris Hemsworth

Mindig imádjuk, ha egy pasi leveszi a felsőjét, hát még ha ilyen csodás környezetben teszi azt! A középső Hemsworth-fiú közel 400 ezer női szívet dobogtatott meg az Instagramon az alábbi felvételével.

Fotó: Instagram / Chris Hemsworth

Colton Haynes

A Teen Wolf sztárja idén hivatalosan is felvállalta, hogy a saját neméhez vonzódik, ám rajongóit szerencsére ez semmiben sem befolyásolta – ma is ugyanolyan töretlen szeretettel veszik körül a színészt, akit láthatóan megviselt a személye körüli médiacirkusz. Felnőni nehéz – fűzte a kép mellé.

Fotó: Instagram / Colton Haynes

Kellan Lutz

Az Alkonyat-filmek Emmett Cullenje nemcsak afelől nyugtatta meg rajongóit, hogy a filmsorozat végetérte óta mit sem veszített sármjából, hanem azt is megmutatta, mennyire szeret utazni és új kultúrákat megismerni.

Fotó: Instagram / Kellan Lutz

Adriana Lima

A brazil topmodell a nyáron a fekete-neonzöld kombináció mellett tette le a voksát és mutatta meg (remek alakja mellett), hogy milyen szépen lebarnult a napon.

Fotó: Instagram / Adriana Lima

Hilary Duff

Az egygyermekes sztármaminál is előkerült a szekrényből a bikini a jó idő beköszöntével és előszeretettel napfürdőzött medencéje mellett a forró nyári délutánokon.

Fotó: Instagram / Hilary Duff

Zendaya

A 20 éves színésznő bebizonyította: nem kislány többé. Felnőtté válásának ékes példája az alábbi fotó is, melyen már nem egy tizenéves Disney-sztárt láthatunk, hanem egy kész nőt.

Fotó: Instagram / Zendaya

Miranda Kerr

A gyönyörű modell ujjára ebben az évben került gyűrű, így nem meglepő, ha tetszeni szeretne jövendőbelijének. (Meglepődnénk, ha Evan Spiegel lélegzete nem állna el Miranda év elején közzétett szelfijétől, melyen olyan, akár egy szerelemistennő.)

Fotó: Instagram / Miranda Kerr

Kim Kardashian

Listánkról természetesen a 36 éves, kétgyermekes tévésztár sem maradhat le, aki hatalmas botrányt kavart az alábbi képpel, melyen anyaszült meztelenül láthatjuk. Őt azonban nem érdekelte a rajongók felháborodása, mivel saját bevallása szerint önmagunk elfogadását, a tabuk eltörlését és a magabiztosságot hirdeti a meztelenkedéssel.

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

Lily Aldridge

A Victoria's Secret angyala ekképp igazolta, hogy smink nélkül, hálóingben is úgy fest, mintha a divatmagazinok címlapjáról lépett volna elő. Kétségtelen, hogy egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége!

Fotó: Instagram / Lily Aldridge

Jensen Ackles

Az Odaát szexi főszereplőjének valószínűleg mind igent mondanánk, ha ezzel a képpel hívna minket kávézni, ugye?

Fotó: Instagram / Jensen Ackles

Nico Tortorella

A 28 éves színész valószínűleg jó néhány hölgynek könnyedén elcsavarhatná a fejét a lenti, ébredés utáni szelfivel, szíve azonban másért dobog.

Fotó: Instagram / Nico Tortorella

Ciara

Az énekesnő eddig is remek formában volt, idén azonban még jobban odatette magát és a tökéletes megjelenésre gyúrt. Terve be is jött, valószínűleg sokan megfordultak utána a strandon alakjának láttán.

Fotó: Instagram / Ciara

Ricky Martin

A Livin La Vida Loca előadója talán az évek előrehaladtával még macsóbb lett, mint valaha! Nem csoda, ha nők milliói irigylik szerelmét, Carlos Gonzalez Abellát.

Fotó: Instagram / Ricky Martin

Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók sztárjára is lecsapnának a CW népszerű tévésorozatának rajongói, az ő szíve azonban Nikki Reedért dobog. Ian mindenesetre igyekszik megörvendeztetni követőit is, így néha egy-egy szexis, félmeztelen fotóba is belefuthatunk Instagram-oldalán.

Fotó: Instagram / Ian Somerhalder

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek