Starity

Mindenki Kylie Jennerről beszél! Még soha nem mutatott magából ilyen sokat

2016. november 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden eddiginél provokatívabb fotóval jelentkezett a tévésztár, aki megmutatta: nem az az ártatlan, naiv kislány többé, mint akinek megismerte a világ.

hirdetés

Kylie Jenner – akárcsak híres családjának tagjai – mindig is szerette felhívni magára a figyelmet provokatív viselkedésével és megjelenésével, ami természetesen most is sikerült neki. Nemrég ugyanis egy olyan felvételt tett közzé az Instagramon, melyen anyaszült meztelenül láthatjuk, formás testét pedig mindössze egy kék színű festék takarja.

A kép egyébként Sasha Samsonova egy korábbi fotósorozatának eddig nyilvánosságra nem hozott felvétele, mely minden valószínűség szerint a tévésztár kék színű ajaktermékét kívánja reklámozni. Kylie bizonyosan elérte a fotóval azt, amit akart (az egész világ rá figyel), hiszen a bejegyzéshez érkezett szívecskék tetemes száma láttán arra gyanakszunk, hogy rövidesen megdöntheti nővére, Kendall korábbi rekordját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek