Starity

Nathalie Kelley: „A Vámpírnaplók-beli szerepem eddigi karrierem legmókásabbja”

2016. november 11. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál színésznő csak a közelmúltban csatlakozott a népszerű drámasorozat stábjához.

hirdetés

Fotó: The CW

Meglepő, de életem legmókásabb szerepe a Vámpírnaplókban alakított Sybil. Ez egy lehetőség számomra, amelyben elengedhetem magam és megmutathatom egy olyan oldalamat, amire korábban még nem volt alkalmam egyetlen másik szerepben sem és az évad előrehaladtával egyre könnyebb életre kelteni őt. Mókás és könnyű

– nyilatkozta a színésznő, majd elárulta azt is, milyennek találja a karakterét.

Sybil azt csinál, amit akar. Gátlástalan, így nem tartja vissza az, hogy a társadalom mit mond arról, hogy mit kellene tennünk, gondolnunk vagy éreznünk. Semmi és senki nem tartja vissza attól, amit tenni akar. Önmagán kívül semmi nem érdekli, ami nagyon érdekes számomra. (...) Van egy mesteri terve. Olyasvalamit akar, ami szolgálja őt. Ez a nagy terve, de ami jelen pillanatban foglalkoztatja, az az, hogy élvezze a szabadságát. Ez az egész egy játék a számára, csak játszik az emberekkel.

Nathalie azt is elárulta, hogy a sorozat ma esti epizódjában többet is megtudhatunk Sybilről, nevezetesen azt, hogy a családi háttere milyen fontos a történet alakulásának szempontjából.

A nővére nagy szerepet játszik a múltja szempontjából, ez ad értelmet majd annak, hogy megértsük, miért olyan, amilyen. Ahogy minden rosszfiú esetében, mögötte is tragédiák sora áll. Ezért olyan érzéketlen és kegyetlen. Őt és a testvérét is otthagyták azon a szigeten...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek