Starity

Ismét rátalált a szerelem Demi Lovatóra?

2016. november 12. 12:12   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyáron ért véget Demi Lovato kapcsolata, azonban a napokban kiderült, ismét randevúzik.

hirdetés

Demi Lovato és Wilder Walderama közel hat éves kapcsolatának lezárása szinte sokkolta a rajongókat, azonban a két híresség a mai napig is szoros baráti kapcsolatot ápolnak egymással.

Lovato az utóbbi hónapokban minden erejével énekesnői karrierjére összpontosított, ám emellett nem hanyagolta el kedvenc hobbiját a küzdősportolást, sőt nem olyan régen még Sylvester Stallone ellen is kipróbálhatta magát. 

A napi edzések mellett nem is csoda, hogy a szerelem is az edzsőteremben talált rá, egy ideje ugyanis elindultak a találgatások, hogy Demetria a bokszoló Luke Rockholddal találkozgat, a Confident énekesnője pedig sejtelmesen annyit árult el egy interjúban, hogy köszöni szépen az élete jelenleg teljesen rendben van és csodás dolgok történnek vele. 

A pletykákat csak tetézte, hogy Halloween ünnepén a sportoló és a 24 éves ex Disney-sztár kéz a kézben érkeztek egy buliba, amit a szemfüles paparazzik meg is örökítettek, de hivatalos megerősítés még mindig nem érkezett, csak egy, a párhoz közel álló személy nyilatkozta azt, hogy alakulóban van a románc kettejük között.

A napokban azonban megtörtént az első hivatalos megjelenésük is, még pedig Los Angelesben részt vettek a Carolina Panthers és a Los Angeles Rams futballmérkőzésén, és szívesen pózoltak együtt a fotósoknak is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek