Starity

Perrie Edwards nem szívesen beszél a szakításáról

2016. november 12. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Perrie Edwards sosem fog részletekbe menni, mi történt közte és Zayn Malik között.

hirdetés
Perrie Edwards nem szívesen beszél a szakításáról
Fotó: Sugarscape

A Shout Out To My Ex hihetetlen sikert hozott a Little Mixnek világszerte, ami tökéletesen megalapozta a Glory Days novemberi érkezését. A felvétel témája miatt azonban lehetetlen elkerülni az elefántot a teremben: Zayn-t.

A pár tavaly vetett véget az eljegyzésének, amiről Zaynnel ellentétben Perrie nem nagyon beszélt az elején. A több száz oldalas könyvében azonban röviden betekintést engedett a Malik-utáni életébe: összeroppant, hogy a vőlegénye SMS-ben dobta, ráadásul fedél nélkül maradt Londonban, hiszen a férfi kiadta az útját.

Normális lánynak nehéz egy ilyet feldolgozni. Nehezítette, hogy az egész világ bámult és erről beszélt... Nem mondtam arról sokat, mi történt, és nem is fogok. Sosem mennék részletekbe, mert ami köztünk volt, az személyes.

Nemcsak Perrie ment át szívfájdalmon: Leigh-Anne Pinnock is szakított párjával.

Amikor szakítottunk az exemmel, arra gondoltam, van három legjobb barátom, és ez az, ami számít. Szerencsés vagyok, hogy az életemben van ez a három lány. Ők a legjobb barátaim. Lehet az emberek nem hiszik el, de mi tényleg nagyon jól kijövünk egymással

– mondta Leigh-Anne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek