Starity

A Soulbreakers és Dánielfy Gergő búcsúzott ma az X-Faktortól

2016. november 12. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyéniség győzött ma az X-Faktorban, így bent maradt Liza, és Dánielfy Gergő búcsúzott.

hirdetés

Mint beszámoltunk róla múlt héten, mostantól nemcsak SMS-ben, hanem a csatorna saját applikációján keresztül is lehet szavazni a versenyzőkre. Emiatt viszont egy új kiesési rendszer van a showműsorban: minden adásban két produkciótól búcsúzunk.

A mentorok

A botrányok szép csendben elhalkultak az X-Faktor házánál, és egyre több figyelem fordul a versenyzőkre. Az évad nagy kedvence Dmitrij, aki a mai adásban megmutatta, milyen aranyosan tanul magyarul, de Opitz Barbara is kiragyogott csodás előadásával.

A mai adás témája a „Szeretet él” volt, így az énekesek ebben a témában választottak dalokat.

Az este folyamán a legkevesebb szavazatot a Soulbreakers kapta, akik állításuk szerint jól teljesítettek, de ki ne vérezne el egy Michael Jackson számtól? ByeAlexnek így egyetlen mentoráltja maradt, a Ham Ko Ham.

A párbajban ezúttal Vince Lizának és Dánielfy Gergőnek kellett teljesítenie. Laci szerint mindketten feladták, de végül az egyéniség megvédésének érdekében Lizának adtak a mentorok még egy esélyt és Gergőnek ért véget az X-Faktor álom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek