Starity

Ezek az év eddigi legszexibb szelfijei – II. rész

2016. november 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tehetségesek, sikeresek és hihetetlenül dögösek. Kedvenceink idén sem kíméltek minket és számtalan szexi szelfivel leptek meg, melyek közül a legjobbakat válogattuk össze.

hirdetés

Gabrielle Union

A színésznő mellbedobós fotójával kezdjük cikksorozatunk második részét. A dögös filmsztár idén is kőkeményen dolgozott: két filmben szerepelt, valamint kulcskaraktert alakított a Being Mary Jane című sorozatban is.

Fotó: Instagram / Gabrielle Union

Zac Efron

A 29 éves színész 2016-ban is ellenállhatatlanul dögös szelfikkel örvendezette meg rajongótábora hölgy tagjait, a kedvencünk pedig ez a közelmúltban készült felvétel lett. A festett köröm ne tévesszen meg senkit, Zac ezzel egy fontos és nemes cél mellett kamányolt, amivel csak még jobban belopta magát a szívünkbe.

Nicki Minaj

A sosem szégyellős rapper minden gond nélkül levetkőzött és közszemlére tette bájait az Instagramon – fotóját még csak nem is kommentálta, úgy gondolta, a látvány magáért beszél.

Fotó: Instagram / Nicki Minaj

Kesha

A magyar származású énekesnő ideje nagy részét pereskedéssel és az ebből adódó panaszkodással töltötte, amikor pedig épp jó napja volt, teleposztolta az Instagramot, így nem volt könnyű kiválasztani legdögösebb fotóját, mi mégis megtettük. Az alábbi képen ugyanis a maga természetességében, smink nélkül láthatjuk, kissé hiányos öltözéke azonban jó néhány férfi rajongójának fantáziáját mozgatta meg.

Fotó: Instagram / Kesha

Liam Hemsworth

A színész élete idén ismét egyenesbe jött: visszakapta szerelmét. A magánéletében történt változás láthatóan jó hatással volt Liamre, aki szinte az összes fotóján fülig érő szájjal mosolyog. Nekünk az alábbi kép lett az abszolút kedvencünk, melyen négylábú barátaival pózol a „Vidd a kutyád dolgozni!” elnevezésű napon.

Fotó: Instagram / Liam Hemsworth

Derek Hough

A táncos ennél aligha lehetne szexisebb! Fotója mellett William Shakespeare-t idézte, miszerint „Isten adott nekünk egy arcot, mi pedig kreálunk mellé egy másikat”.

Fotó: Instagram / Derek Hough

Jennifer Lopez

Azt eddig is tudtuk, hogy a 47 éves színész-énekesnő bombaformában van és bármelyik huszonévest lepipálja adottságaival, ám az alábbi fotóval abszolút kimaxolta a szexiségmérőt.

Fotó: Instagram / Jennifer Lopez

Tyler Posey

A Teen Wolf sztárja már a sorozatban is megmutatta – nem is egyszer –, milyen dögös testet sikerült kidolgoznia magának, ezt pedig természetesen rajongóival is szereti megosztani, ahogy azt tette év elején is.

Fotó: Instagram / Tyler Posey

Joe Jonas

Szexiségben természetesen a DNCE frontembere sem marad le Tyler mögött. Az alábbi szelfit látva biztosak vagyunk benne, hogy valahol még mindig fájhat Gigi Hadid szíve az énekes után.

Fotó: Instagram / Joe Jonas

Adam Lambert

Az American Idollal befutott énekes az élő példája annak, hogy egy férfi talpig felöltözve is lehet lehengerlően szexi!

Fotó: Instagram / Adam Lambert

Bella Thorne

A vörös hajú szépség méltán büszke kifogástalan alakjára, amit nemcsak nyáron szeret megmutatni – sokat sejtető fotójá láttán pediog nem csodálkozunk, hogy több kollégája is szemet vetett rá idén.

Fotó: Instagram / Bella Thorne

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian-lány ennél már aligha lehetne dögösebb! Alábbi fotóját egy hajókirándulás során készítette, ezzel is bizonyítva, hogy ha valaki, akkor ő tudja, hogyan kell élni.

Fotó: Instagram / Kourtney Kardashian

Khloe Kardashian

Kourtney húga, Khloe is remek formában van, az elmúlt hónapokban láthatóan több kilótól is megszabadult, így azóta az egészséges életmód egyik szószólója lett, amit szívesen hirdet az Instagramon is.

Fotó: Instagram / Khloe Kardashian

Bella Hadid

Gigi 20 éves húga az alábbi szelfivel nemcsak azt mutatta meg, hogy nem kislány többé, hanem azt is, hogy smink és mindenféle sallang nélkül gyönyörű.

Fotó: Instagram / Bella Hadid

Miley Cyrus

A színész-énekesnő láthatóan igencsak visszafogta magát az utóbbi időben, ami nem is csoda, hiszen újra rátalált a boldogság exe, Liam Hemsworth oldalán. A szőkeség köztudottan a sport és az egészséges életmód elkötelezett híve, csodás alakját pedig több fotón is megmutatta az elmúlt hónapokban.

Fotó: Instagram / Miley Cyrus

Behati Prinsloo

Adam Levine gyönyörű felesége év elején tette közzé a lenti felvételt, nem is sejtve, hogy hamarosan milyen izgalmas hírt közölhet rajongóival. Nem sokkal később ugyanis áldott állapotba került, azóta pedig életet is adott első gyerkőcének, Dusty Rose-nak.

Fotó: Instagram / Behati Prinsloo

Kylie Jenner

Ahogy ismert családjának nőtagjai, Kylie is imád önmagáról posztolni, alakjára pedig kifejezetten büszke, amit boldog-boldogtalannak szívesen mutogat a közösségi oldalakon.

Fotó: Instagram / Kylie Jenner

Justin Theroux

Jennifer Aniston férje nem az a nagy fotózkodós típus, ám alábbi szelfijével mégis bezsebelt jó néhány lájkot, amit többek között imádott házi kedvenceinek is köszönhet.

Fotó: Instagram / Justin Theroux

Jason Momoa

A Trónok harca sztárja szívesen megörökíti életének minden apró kis momentumát, így Instagram-profilja tele van dögös, félmeztelen fotókkal, a kedvencünknek mégis ezt a képet választottuk, hiszen nincs is szexibb egy jóképű „rosszfiúnál”, aki imádja a gyerekeket, nem igaz?

Fotó: Instagram / Jason Momoa

Neil Patrick Harris & David Burtka

A színészpáros külön-külön is hatalmas népszerűségnek örvend, de így ketten együtt kétségkívül dinamit duót alkotnak.

Fotó: Instagram / Neil Patrick Harris

Nick Jonas

A 24 éves slágergyárosnak valószínűleg nem esik nehezére levenni a lányokat a lábukról – erről tanúskodik St. Bartson készült szelfije is.

Fotó: Instagram / Nick Jonas

Jared Leto

Bár Suicide Squad-beli kollégáinak nem volt éppen a szíve csücske, mi egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy lehet nem imádni a 30 Seconds to Mars frontemberét. Joker életre keltése után ráadásul kifejezetten elegánsra vette a figurát, korából pedig legalább egy tizest letagadhatna.

Fotó: Instagram / Jared Leto

Demi Lovato

Az énekesnő köztudottan súlyproblémákkal küzdött a múltban, idén azonban csúcsformába hozta magát, amit a rendszeres mozgásnak köszönhet. Csinos alakját boldogan mutatta meg rajongóinak, mellyel immár nem Wilmer Valderrámát, hanem Luke Rockholdot varázsolja el.

Fotó: Instagram / Demi Lovato

Alessandra Ambrosio

A brazil szupermodell Halloween alkalmából változtatta meg külsejét, de még vörös hajjal is könnyen felismerhető egzotikus vonásainak hála.

Fotó: Instagram / Alessandra Ambrosio

Dwayne Johnson

A zord (vagy annak tűnő) külső ne ijesszen meg senkit, A Szikla köztudottan híres közvetlen természetéről és jó humoráról. A színész ideje nagy részét forgatással töltötte idén, amikor ideje engedte, akkor pedig vagy az edzőteremben izzadt vagy apai kötelességeinek tett eleget.

Fotó: Instagram / Dwayne Johnson

Britney Spears

A pophercegnőnek is meggyűlt a baja korábban a kilókkal, idén azonban jobb formában van, mint valaha! Mesés alakját több ízben is megmutatta a nyár folyamán, nekünk pedig ez a zöld fürdőruhás volt a kedvencünk tőle.

Fotó: Instagram / Britney Spears

Drake

A rapper nem különösebben nárcisztikus, így közösségi oldalain elvétve találunk egy-egy szelfit, ám alábbi fotója láttán önkéntelen is eszünkbe jut, hogy vajon ezzel az igéző tekintettel sikerült levennie a lábáról Rihannát és Taylor Swiftet?

Fotó: Instagram / Drake

Chrissy Teigen

Jogn Legend felesége az év első felében még Khloe Kardashian (már megszűnt) műsorábn vendégeskedett, azóta pedig hosszú utat járt be: édesanya lett.

Fotó: Instagram / Chrissy Teigen

Gigi Hadid

Az ártatlan kislányos arc ne tévesszen meg senkit, a Victoria's Secret angyala közel sem olyan elesett, mint látszik. Szerelme, Zayn Malik ugyanis igen erős személyiségnek írta őt le, aki magabiztossan törtet céljai elérése felé.

Fotó: Instagram / Gigi Hadid

Jared Padalecki

Az Odaát sztárja gyerekként kezdte a karrierjét és a nézők szeme láttára nőtt fel. A színész szabadidejét a családjának szenteli (jelenleg harmadik csemetéjüket várják feleségével), mi pedig egyenesen élünk-halunk a cuki apa-fia fotókért, mint amilyen ez is.

Fotó: Instagram / Jared Padalecki

Selena Gomez

A Same Old Love énekesnője mögött nehéz év áll, hiszen a hosszú, fellépésekkel teli hónapok után visszavonult, hogy egy elzárt rehabilitációs klinikán jöjjön rendbe. Mindezek ellenére az énekesnő fénykorát éli: gyönyörűbb és sikeresebb, mint valaha.

Fotó: Instagram / Selena Gomez

Lea Michele

Selenához hasonlóan Leának sem volt túl jó éve érzelmi szempontból, hiszen kétszer is „lapátra tették”, amit úgy kompenzált, hogy kihozta magából a maximumot és még dögösebb lett, mint valaha!

Fotó: Instagram / Lea Michele

Doutzen Kroes

A holland szupermodell alakja láttán aligha mondaná megbárki, hogy két gyermeket szült – utóbbinak alig két éve adott életet.

Fotó: Instagram / Doutzen Kroes

Laverne Cox

Az Orange Is the New Black sztárja imád lubickolni és napfürdőzni, e tevékenységekhez pedig egy igen szexi ruhadarabot választott, amiben megmutatta, hogy a sorozatban viselt bézs egyenruha alatt bombatestet rejteget.

Fotó: Instagram / Laverne Cox

Zayn Malik

A Pillowtalk énekese az elmúlt hónapokban sokan javított a presztízsén, amit nemcsak első szólólemezének, hanem saját magáról elnevezett könyvének is köszönhet. Rajongói például egymillió szívecskével jutalmazták lenti fotóját, sokan pedig azt sem rejtették véka alá, mennyire irigylik a barátnőjét.

Fotó: Instagram / Zayn Malik

Rita Ora

A színésznői babérokra törő énekesnő – a Fifty Shades Of Grey-trilógiában játszott szerepe hatására – idén még inkább megszabadult a gátlásaitól és szívesen ledobta a ruháit a közösségi oldalakon is.

Fotó: Instagragram / Rita Ora

Emily Ratajkowski

A brit modell korábban sem volt szégyellős, Kim Kardashian után szabadon azonban még bevállalósabb lett férfi rajongói legnagyobb örömére.

Fotó: Instagram / Emily Ratajkowski

Cikksorozatunk első részéért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek