Starity

Először jelent meg kéz a kézben Demi Lovato és új párja, Luke Rockhold

2016. november 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik Demi Lovatóra ismét rátalált a boldogság, már ami a szerelmi életét illeti, ugyanis először jelentek meg Luke Rockholddal kéz a kézben a nyilvánosság előtt.

hirdetés

Először augusztusban számoltunk be arról, hogy Demi Lovato és a 32 éves harcművész, Luke Rockhold között talán több van szimpla barátságnál, a dolgot viszont egyik fél sem kívánta kommentálni. Úgy tűnik azonban, hogy szóbeli megerősítésre nincs is szükség, ugyanis a tettek többet mondanak minden szónál.

A tegnapi nap folyamán ugyanis együtt vettek részt a UFC205 rendezvényén New Yorkban, majd az este véget értével a Madison Square Gardenst kézen fogva hagyták el a villogó vakuk kereszttüzében. A mérkőzés alatt csatlakozott hozzájuk jó barátja, Nick Jonas is, valamint a nőzétéren megtalálható volt Jenni “JWoww” Farley, Hugh Jackman, Chris Martin és Zac Efron is.

Demi sok időt tölt Luke-kal. Ez az egész még teljesen új és mókás. Szeret vele lenni. Nemrég keveredett ki egy komoly kapcsolatból, így még nem szeretne belebonyolódni egy újabb komoly kapcsolatba, de ha az idő múlása úgy hozza, akkor nem fog meghátrálni előle.

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő ismerős az E! News riporterének, majd hozzátette.

Szerinte Luke jó ember és mindig mosolyt csal az arcára. Demi tipikusan az a lány, aki napról napra a pillanatnak él. 

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek