Starity

Olly Murs él-hal azért, hogy ezzel a One Direction-taggal duettezzen

2016. november 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Heart Skips A Beat énekese a Daily Starnak vallott arról, hogy mi a nagy álma.

hirdetés

Köztudott, hogy Olly Murs jó barátságot ápol Niall Horannal, így nem csoda, ha az énekes szívesen készítene egy duettet hozzá hasonlóan híres cimborájával, amennyiben ő is kapható lenne egy ilyen együttműködésre... és miért is ne lenne az?

A két énekes nagyon közel áll egymáshoz I Fotó: Sugarscape Illustration

Belhallgattam már Niall zenéjébe és azt kell mondjam, nagyon büszke vagyok rá. Megtalálta a saját identitását és stílusát, a haverjaként pedig dagad a mellem a büszkeségtől

– nyilatkozta Olly, majd így folytatta:

Nagyon szeretnék írni vele egy dalt vagy csak lemenni a stúdióba, hogy meglássuk, mit tudunk összehozni együtt. Bár az is igaz, hogy ez nem mindig működik. Robbie Williamsszel is megpróbáltuk ezt, aztán csak eldumáltuk az időt anélkül, hogy csináltunk volna bármit is. Úgy pletykáltunk mint két vénasszony.

Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információl, hogy a szólóban is népszerű Horan mit szól a felvetéshez, de a James Cordennel és Shawn Mendesszel közös duett után nem lepődnénk meg, ha Mursszal is kísérletezni támadna kedve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek