Starity

Kukkants bele a Nightwish hamarosan megjelenő DVD-jének betekintőjébe!

2016. november 15. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eredeti tervek szerint november 9-én kellett volna megérkeznie a finn zenekar legújabb DVD-jének, amelyről ehelyett egy újabb élőfelvételes kisfilm került nyilvánosságra.

hirdetés
Kukkants bele a Nightwish hamarosan megjelenő DVD-jének betekintőjébe!
Fotó: Ville Akseli Juurikkala

November elején kellett volna a üzletek polcaira kerülni a Tuomas Holopainen vezette finn zenekar legújabb DVD-jének, amely a Vehicle Of Spirit elnevezést kapta. A kiadvány különlegességét az képezi, hogy két teljes koncertet tartalmaz, melyek egyikén a világhírű tudós, Richard Dawkins is tiszteletét tette.

Az újdonsághoz a múlt hónapban egy előzetes is érkezett, a Shudder Before The Beautiful című szám képében, amely a londoni Wembley arénában adott fellépésen lett rögzítve. A szimfonikus metal nagyjainak legutóbbi lemeze egyébként tavaly került a boltok polcaira, Endless Forms Most Beautiful néven, melyre az imént említett tudós komoly hatással volt, mind szövegileg, mind zeneileg egyaránt.

Ahogy azt már fent is említettük, a kiadvány megjelenése csúszik egy hónapot, ezért csak decemberben fogja meghódítani a világot. November 9-én, mintegy kárpótlásként újabb kisfilmet jelentettek meg, ezúttal az Alpenglow képében, ami szintén a londoni Wembley arénában adott fellépésen került rögzítésre. A tegnapi napon pedig a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából megérkezett az első hivatalos felvezető is a DVD-hez, ami amolyan kedvcsinálóként szolgál azt illetően, hogy mire is számíthatnak a tűkün ülő rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek