Starity

Nem bírta a nyomást! Dove Cameron az első évad után ki akart lépni a Liv & Maddie-ből

2016. november 15. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A most 20 éves színésznő karrierje kezdetén nagyon nehezen viselte a folyamatos stresszhelyzetet és a nyomást, így azt fontolgatta, ajtót mutat a Disney-nek a Liv & Maddie első évada után.

hirdetés

Kétségtelen, hogy Dove Cameronnak nem volt könnyű dolga, amikor úgy döntött, igenis élni fog a Disney ajánlatával és főszerepet játszik a Liv & Maddie-ben, ám azt valószínűleg akkor még csak nem is sejtette, milyen nehéz lesz két, egymástól teljesen különböző karaktert egyszerre alakítani.

Fotó: Disney Channel

A Liv & Maddie kezdetén nem volt semmiféle útmutató arra vonatkozóan, hogyan kell egy sorozaton belül két karaktert alakítani. Olyasvalami ez, amit nem gyakran csinálnak, így nem volt mire hagyatkoznunk. Mielőtt elkaptuk a ritmust és kitaláltuk volna, hogyan kivitelezhető ez úgy, hogy a nap végén is életben maradjak, volt egy nagyon hosszú időszak, amikor kimerültségtől, túlhajszoltságtól szenvedtem, hiszen mindent kétszer kellett forgatni

– elevenítette fel a kezdeti időszakot a színésznő.

Voltak időszakok, amikor azt mondtam édesanyámnak, hogy Nem bírom tovább, képtelen vagyok rá. Nem hiszem, hogy túlélem ezt. Azt hiszem, lepattintom a Disney-t. Hittek bennem, én meg azon gondolkozok, hogy miután több millió dollárt rámköltenek, kihátrálok a projektből.

Nem ő az egyetlen!

Nina Dobrevnek hasonló problémákkal kellett szembenéznie annak idején, hiszen a Vámpírnaplókban hosszú éveken át két karaktert keltett egyszerre életre Elena Gilbert és Katherine Pierce személyében. Később Amara bőrébe is belebújt, így neki talán többszörösen nehéz dolga volt, de kolléganőjéhez hasonlóan ő is sikerrel vette az akadályokat, szerepe(i) pedig világhírnevet hoztak számára.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek