Starity

A tehetség a családban marad: Avril Lavigne húgától sem áll messze az éneklés

2016. november 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Michelle sokkal inkább a háttérben, a nyilvánosságtól távol éli az életét, híres nővére szívesen büszkélkedik vele a rajongóinak.

hirdetés

Köztudott, hogy Avril Lavigne nagyon közel áll a húgához, akivel ismét felejthetetlen hétvégét töltött. Az énekesnő közösségi oldalai arról tanúskodnak, hogy a két testvér remekül szórakozott együtt, mi több, egy kis közös éneklésre is rávették magukat.

Az egyik felvételen ugyanis Rihanna 2007-es slágerét, az Umbrellát éneklik, így megtudhattuk, hogy nemcsak Avril életében fontos a zene, hanem húgától sem áll távol az éneklés. Ki tudja, talán hamarosan egy közös duettel is megörvendeztetnek minket?

Avril körül egyébként 2013-as, saját magáról elnevezett korongjának megjelenése óta nagy a csend. Nem is meglepő, hiszen az elmúlt években igencsak rájárt a rúd a szőke szépségre: nem sokkal azután, hogy Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, a férjével való kapcsolata is megromlott, így másodjára is elvált.

Többször szárnyra kapott a pletyka azóta, hogy randzik, ám a híresztelések rendre hamisnak bizonyultak. Állítólag exe, Chad Kroeger társaságában írja legújabb lemezét, de hosszú hónapok óta nem érkeztek hírek azt illetően, hogyan halad a munkálatokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek