Starity

Jesy Nelson lemondta az esküvőt! Kiderült, mi miatt futott zátonyra a kapcsolata

2016. november 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő és a vőlegénye közötti kapcsolat úgy tűnik, végérvényesen megromlott.

hirdetés
Jesy Nelson lemondta az esküvőt! Kiderült, mi miatt futott zátonyra a kapcsolata

Múlt héten még csak találgathattunk, mi történhetett Jesy Nelson és Jake Roche között, később azonban világossá vált: véget ért a kapcsolatuk. A két fiatal 2014 óta randizgatott egymással, eljegyzésükre tavaly került sor. A Little Mixéléről ismert énekesnő idén már az esküvőt szervezte, de minden jel arra utal, hogy a házasság nem fog megköttetni, mivel Jesy lefújta a menyegzőt.

A 25 éves slágergyáros egyébként már nem is viseli eljegyzési gyűrűjét, barátai pedig a Reveal magazinnak megerősítették, hogy komoly válság állt be a pár között, amit ha képtelenek lesznek áthidalni, akkor végérvényesen vége köztük mindennek. A problémák kiváltó okaként Jesy jövőbeli terveit nevezték meg a bennfentesek, hiszen míg ő arról álmodozik, hogy a házasság után családot alapítanak; addig a tőle egy évvel fiatalabb férjjelölt egyáltalán nem érzi készen magát arra, hogy gyereket vállaljon.

Jake úgy érzi, túl fiatal még ahhoz, hogy apa legyen. Úgy gondolja, hogy az egész élet előttük áll, hogy gyereket vállaljanak, de csak ha eljött ennek az ideje. Jesy ezzel egyáltalán nem ért egyet. Csak egy évvel idősebb Jake-nél, de érzelmileg sokkal érettebb. A kezdetektől világossá tette Jake számára, hogy amint összeházasodnak, ő bele akar vágni a közös életük következő nagy fejezetébe. Azt mondta a legközelebbi barátainak, hogy ha Jake nem akarja meglépni ezt a mérföldkövet és nem akar apa lenni, akkor össze sem fognak házasodni

– nyilatkozta egy forrás, aki hozzátette, hogy az énekesnő már lemondta a ruhapróbákat és a lagzi helyszínét is, így minden jel arra utal, hogy még az év vége előtt pont kerül a románc végére.

Nemrég még közös jövőt terveztek I Fotó: Instagram

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek