Starity

Avril Lavigne ismét szerelmes

2016. november 16. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy második válása után ismét rátalált a boldogság a Wish You Were Here énekesnőjére.

hirdetés

Chad Kroegerrel való válása és betegsége napvilágra kerülése óta nagy volt a csend Avril Lavigne körül. Bár az énekesnő állítólag legújabb lemezén dolgozik, hosszú ideje nem hallatott magáról, így azt sem lehetett tudni, van-e valaki különleges az életében. Mint kiderült, a 32 éves szőkeség nem magányos többé, ugyanis az E! Online nemrég arról értesült, hogy Ryan Cabrerával randevúzik.

A párt hétfőn a New York-i Chalk Point Kitchen nevű étteremben kapták lencsevégre, ahol a szemtanúk szerint egyáltalán nem zavartatták magukat: Avril nyíltan ölelgette és puszilgatta újdonsült szerelmét.

Avril nagyon gyengéd volt Ryannel, ott ölelgette és puszilgatta őt a boxukban. Úgy tűnt, teljesen egymásba szerettek

– nyilatkozta egy szemtanú, aki azt is elárulta, mit fogyasztott az újdonsült szerelmespár.

Fehér bort ittak. Úgy tűnt, hogy csak élvezik az estét és el sem engedték egymást. Elő- és főételt is fogyasztottak. A tényérjaikon lepényhal és óriási laposhal is volt. Az este során egy férfi és egy nő is csatlakozott hozzájuk, valamint odament köszönni egy másik ismerősük is. Mindketten nagyon barátságosak voltak.

Avril és Ryan egyébként már korábban is randizott egymással, ám a barátság szakításuktól függetlenül is megmaradt köztük, mi több, tavaly össze is cuccoltak, ami a jelek szerint bejött nekik, hiszen újra egymásra találtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek