Starity

Jim Parsons 14 éve alkot egy párt szerelmével

2016. november 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők sztárja közel másfél évtizeddel ezelőtt kötelezte el magát és azóta is boldog párkapcsolatban él.

hirdetés

A CBS sikersorozatában Sheldon Coopert életre keltő színész mindig is a rivaldafénytől távol élte magánéletét, ám azt nem titkolja, milyen boldog partnere, Todd Spiewak oldalán, akivel tegnap ünnepelték 14. évfordulójukat.

Ma van tizennégy éve, hogy megismerkedtem ezzel a sráccal (a mikrofonossal) és minden kétséget kizáróan ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem. A legnagyobb ajándéka számomra, hogy többé már nem visz karaoke-zni. Amúgy azt hiszem, ez a szelfi egy igazi kamerával készült, mert akkoriban a telefonjainkkal még nem lehetett képet készíteni. Hahaha! #todd #évforduló

– írta a lenti felvétel mellé Jim.

A színész egyébként saját bevallása szerint 2002-ben egy karaoke bárba szervezett vakrandi során találkozott a szerelmével és azóta is nagyon boldogok. Bár soha nem tagadta, hogy a saját neméhez vonzódik, egy interjú során derült ki rajongói számára, hogy „melyik csapatban is játszik”.

Sosem vertem nagy dobra, hogy meleg vagyok, egyszerűen csak nem említettem. Elvittem magammal Toddot néhány eseményre... és egy nap, amikor a Harvey-n dolgoztam, Patrick Healy a New York Times számára készített interjút velem és egyszer csak kerek-perec rákérdezett: Meleg férfiként jelentősségteljes volt számodra a The Normal Heart-beli munkád? Én meg azt feletem, Nos, igen. Az volt. Milyen csodás pillanat volt... El sem tudom mondani, mennyire csodás volt. Egy ajándékot adott nekem azzal a kérdéssel. Hirtelen kimondtam, hivatalos lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek