Starity

Rob Kardashian nem engedi újszülött lánya közelébe Caitlyn Jennert

2016. november 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb Kardashian-Jenner botrány van kibontakozóban, ugyanis Rob nem akarja újszülött kisbabája közelében tudni transznemű mostohaanyját.

hirdetés
Rob Kardashian nem engedi újszülött lánya közelébe Caitlyn Jennert
Fotó: Radar Online Montage

Blac Chyna november 10-én adott életet a legkisebb Kardashiannak, Dream Renee-nek, akit párjával azóta már meg is mutattak a világnak. A hatalmas érdeklődés övezte kisbaba szüleivel együtt otthon van, a családtagok és barátok pedig egymásnak adogatják a kilincset, hiszen mindenki találkozni szeretne vele. Ez alól Caitlyn Jenner sem képez kivételt, ám az újdonsült kispapa nem szívesen látja otthonában a sztárt.

Caitlyn és Rob már nem állnak egymáshoz közel, mint amikor Caitlynt még Bruce-nak hívták. Neki gyakorlatilag nincs is köze Kardashianékhoz, ennek ellenére nincsenek rosszban Robbal. Nem erről van szó

– nyilatkozta egy forrás a Radar Online-nak.

Időközben kiderült, hogy a mostohamama és a fiú közötti ellentétet az váltotta ki, hogy Caitlyn annak idején többször is Kylie mellett állt ki, amikor kiderült, hogy Rob a lány barátjának exével szűrte össze a levet. Valószínűleg Rob úgy véli, mostohaanyjának párválasztásával kapcsolatban van ellenérzése, Caitlyn ezzel szemben szeretné, ha végre béke lenne a családban és nemcsak a világhálón keresztül láthatá mostohaunokáját.

Fotó: Instagram / Rob Kardashian

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek