Starity

Angelina nem kérte Oszter Sándor villáját!

2010. október 09. 19:07   |   Szerző: Barbygirl95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jolie és Pitt házaspár ugyan nem bérelte ki az Oszter-villát, de ott rendezik majd meg a forgatás utolsó napján a házibulijukat.

hirdetés
Angelina nem kérte Oszter Sándor villáját!

Mielőtt Angelina Jolie Budapestre érkezett, emberei a város legszebb kiadó házait nézték végig, hogy kiválasszák a világsztár számára legalkalmasabb lakhelyet. Így jutottak el az Oszter házaspár diósjenői lenyűgöző villájához is. Ugyan nem bérelték ki, de ott rendeznek majd egy házi bulit.

„Valóban felkerestek minket, és nagyon tetszett nekik a kiadásra szánt házunk. Csak egy problémájuk volt: kevésnek találták a hálószobákat. Nekünk »csupán« tíz van, Angelina és Brad Pitt viszont 15 hálószobára tartott igényt, mivel népes udvartartás veszi őket körül. Az amerikai produkciónak azonban annyira megtetszett a ház, hogy megkérték, a forgatás utolsó napján hadd tartsák nálunk a zárópartit. Örömmel mondtunk igent. Boldogan hívjuk házibulira magunkhoz Jolie-t és Bradet” – meséli a színművész felesége, Failoni Donatella.

Az erdő melletti luxusvillához egyébként saját fatemplom, négyemeletes kilátótorony, tizenkét férőhelyes istálló karámmal, kocsiszínnel és nyeregszobával, továbbá kültéri medence, szauna, valamint gazdasági- és lakóépület is tartozik. Ezen felül a birtok közepén egy patak folyik át, amiből tó alakítható ki. A villa ára 750 millió forint.

A pár kibérelte a házat, ahol letelepednek, amíg Magyarországon tartózkodnak, de úgy látszik, ezt a házat is kibérlik egy partira. Azt viszont nem tudni, hogy mennyiért.

Reméljük, a házaspár jól érzi majd magát nálunk, és nem ez lesz az utolsó látogatásuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek