Starity

Ricky Martin megkérte barátja kezét

2016. november 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekes több mint egy éve randevúzik művész párjával, akinek a közelmúltban megkérte a kezét.

hirdetés

Ricky Martin a minap Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, és nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan saját Las Vegas-i rezidenciája lesz, ahol állandó fellépéseket ad majd. Az énekes emellett szót ejtett féltve őrzött magánéletéről is, így megtudhattuk, hogy a fellegek között jár, hiszen szerelme, Jwan Yosef igent mondott neki nemrég.

Ő egy konceptuális művész, én pedig gyűjtő vagyok. Valami művészit kerestem, amikor megláttam az alkotásait és totál bezsongtam, mert imádtam azt, amit csinál. Nagyon eredeti. Később aztán felvettem vele a kapcsolatot

– magyarázta kapcsolatuk indulását az énekes, majd leírta az is, hogyan zajlott az eljegyzés.

Én kértem meg az ő kezét. Térdre ereszkedtem és elővettem a kis fémdobozt. Egy kis lila bársonytasakban volt, és ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy Hozzám jössz?, azt találtam mondani neki, hogy Van számodra valamim. Ő meg rákérdezett, hogy Igen?, mire kiböktem, hogy Szeretném veled tölteni az életemet. Erre megkérdezte, Mi a kérdés?, így megkérdeztem: Hozzám jössz?

Jwan természetesen igent mondott, Ricky azonban még fél óra múlva is azt kérdezgette tőle, valóban így döntött-e. A férfi egyébként remekül kijön az énekes nyolcéves ikerfiaival, együtt is élnek, így már most olyanok, mint egy család.

Szeretik egymást. Ez tökéletes, Ellen. Nagyon különleges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek