Starity

Gigi Hadid: „Mindig magamnak akartam bizonyítani”

2016. november 16. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Allure magazin a 21 éves modellt választotta decemberi száma címlaplányának, a vele készült interjú során pedig múltbeli döntéseiről, karrierjéről és magánéletéről faggatták őt.

hirdetés

Fiatal kora ellenére szakmája egyik legnépszerűbb és legsikeresebb modellje Gigi Hadid. A szőke szépséget milliók irigylik külsejéért, folyamatosan felfelé ívelő karrierjéért és párjáért, Zayn Malikért. A modellt a fentiek miatt még több kritika éri, mint kortársait, ő azonban megtanult megbékélni ezekkel.

Fotó: Allure / Patrick Demarchelier

Mindig magamnak akartam bizonyítani, és hagyni, hogy az emberek belássák, jó ember vagyok. Sokan észre sem veszik, milyen ereje van az ítélkezésüknek

– magyarázta a szőkeség, majd bevallotta, mindig is tudta, hogy modellkedni szeretne, hiszen édesanyjának [Yolanda Hadid szinén híres modell – a szerk.] köszönhetően mindig fotósok vették körül és nem volt mit tenni, beleszeretett ebbe a miliőbe. 

Azt hiszem, én azon kevesek egyike voltam, akik meglátták a modellekben, azt, amit sokan nem. Hogy milyen kemény munka van mögöttük és nem csak egy fotó tárgyai.

Fotó: Allure / Patrick Demarchelier

Természetesen szó esett az interjú során a szerelméről is, akinek férfias adottságai teljességgel megbabonázzák, így imádja, ha Zayn félmeztelenül mászkál, ha kettesben vannak.

Igen, nem nehéz csodálni őt. Sosem panaszkodnék miatta.

Végezetül pedig elárulta, hogy régi álma válna valóra azzal, ha a filmiparban is kipróbálhatná magát egy-két szerep erejéig.

Azt hiszem, maximum egy vagy két filmet vállalnék be, így azokban szeretnék a maximumon teljesíteni.

Fotó: Allure / Patrick Demarchelier

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek