Starity

Új dallal lepte meg közönségét az Evanescence

2016. november 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amy Lee és csapata az Egyesült Államokban turnézik november végéig, a dallasi koncerten pedig egy új dallal örvendeztették meg a hallgatóságot.

hirdetés

A Blabbermouth nevű internetes lapnak Amy Lee, a csapat énekesnője elmondta, hogy új szerzeményeken dolgoznak, ennek egyik eredménye a Take Cover című dal is, amelyet a zenekar a dallasi fellépésen debütáltatott.

A csapat egy különleges ajándékkal is kedveskedik hatalmas rajongótáborának: december 2-án megjelenik egy LP-box set, amely összesen hat lemezt foglal magában, és a The Ultimate Collection címet kapta. Ebben megtalálható lesz a három stúdiókorong (Fallen, The Open Door és Evanescence), valamint az Origin nevű demó-album, amely még 1999-ben került rögzítésre, de bolti forgalomba soha nem került.

The Lost Whispers címmel egy különleges CD is megtalálható lesz a pakkban, amely a csapat összes bonus trackjét tartalmazza, illetve az Even In Death újra-rögzített, 2016-os verziója. És ha ez még mind nem lenne elég, egy 52 oldalas könyvet is találhatunk a csomagban, amelyben kézzel írott dalszövegek, lemezborítók tervei, ritka képek és egyéb érdekességek is fellelhetők lesznek. Bár az eredeti felállásból már csak Amy maradt, a zenekar népszerűsége töretlen, ezt kívánják meghálálni ezzel a különleges pakkal – amely akár ideális karácsonyi ajándék is lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek