Starity

Bejelentette új DVD-jének megjelenését a Nightwish

2016. november 18. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November elején kellett volna megérkeznie a finn zenekar újdonságának, melynek új megjelenései dátumáról tegnap rántották le a leplet.

hirdetés

November 9-én kellett volna, hogy a lemezboltok polcaira kerüljön a Tuomas Holopainen vezette finn zenekar legújabb DVD-je, ami a Vehicle Of Spirit elnevezést kapta. A kiadvány különlegességét egyébként az képezi, hogy két teljes koncertet tartalmaz, melyek egyikén a világhírű tudós, Richard Dawkins is tiszteletét tette.

Az újdonsághoz a múlt hónapban egy élőfelvételes kisfilm is érkezett a Shudder Before The Beautiful című szám képében, ami a londoni Wembley arénában adott fellépésen lett rögzítve. A szimfonikus metal nagyjainak legutóbbi lemeze egyébként tavaly márciusban hódította meg a világot Endless Forms Most Beautiful néven, melyre az imént említett tudós komoly hatással volt szövegileg és zeneileg egyaránt.

November 9-én, mintegy kárpótlásként újabb videót jelentettek meg – ezúttal az Alpenglow képében, ami szintén a londoni Wembley arénában adott fellépésen került rögzítésre. Néhány napja pedig a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából megérkezett az első hivatalos felvezető is a DVD-hez, ami kedvcsinálóként szolgál azt illetően, hogy mire is számíthatnak a rajongók. Tegnap pedig Tuomas és csapata hivatalos Facebook-oldalán keresztül tudatta a nagyérdeművel, hogy a kiadvány hivatalosan december 16-án és január 6-án fog a lemezboltok polcaira kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek