Starity

Eva Longoria nem tartja elég csinosnak magát

2016. november 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 41 éves színésznő bevallotta, hogy nagyon hiányzik neki Született feleségek-beli alakja.

hirdetés

Eva Longoria nyolc éven át alakította a szabadszájú ex-modell Gabrielle Solist a Született feleségekben, alakján pedig aligha lehetett hibát találni. A színésznő ma is remek alakkal büszkélkedhet, amit az egészséges táplálkozásnak és a rendszeres sportnak köszönhet, ő azonban korántsem elégedett magával.

Hiányzik nekem Gabi és vele együtt az is, hogy olyan vékony voltam, amikor őt alakítottam. Tizenkét évvel ezelőtt volt

nyilatkozta a mexikói felmenőkkel rendelkező barna hajú szépség egy interjúban, majd hozzátette, hogy egyelőre nincs kilátásban a sorozat újbóli képernyőre vitele, mint ahogy több régi sorozat esetében történt idén (pl. Jóbarátok, Bír-Lak, Szívek szállodája, stb.).

Nem tudunk róla, hogy tervben van-e egy Született feleségek-folytatás. Négy évvel ezelőtt kerültünk le a képernyőről. Számomra hosszabbnak tűnik, de úgy érzem, még így sem eléggé az.

Eva egyébként a minap a L'Oreál Paris Woman of Worth elnevezésű New York-i rendezvényen jelent meg Karlie Kloss és Blake Lively társaságában, mint a márka szépségnagykövete, ahol bebizonyította, hogy negyvenesként is ragyoghat úgy egy nő, akár egy huszonéves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

szépség alak csinos
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek