Starity

Csattanóval ért véget az Amerikai Horror Sztori 6. évada

2016. november 18. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az már biztos, hogy berendelték a hetedik évadot az American Horror Storyból.

hirdetés

Két nagy csavar volt idén az Amerikai Horror Sztoriban, ami a Roanoke legendáját dolgozta fel. Miután kiderült, hogy az első négy rész csupán felvett televíziós műsor volt: a színészek és a túlélők visszavonultak a házba, hogy újabb valóságshow-t forgassanak, vagy éppen visszahódítsák szerelmüket.

A sorozatban forgatott sorozat a Return To Roanoke: Three Days In Hell elnevezést kapta, mely alatt a nézők azt hihették, a gyilkosságok valósak.

Spoiler!

Az utolsó részben azonban nem tudjuk, hogy a gyilkosságok valósak voltak-e vagy sem, csak annyit, amit Lee bevallott a férje ellen. A 10. rész így leginkább az ő post-történetét ismertette, s a dolgát nem könnyítette meg lánya, Flora sem, aki visszavágyott szellembarátnőjéhez, Priscillához. Érdekesség volt Lana Winters megjelenése is a második évadból, aki a gyilkossággal vádolt Lee-t látta vendégül talk-showjában.

Spoiler vége!

Talán ez az évad osztotta meg a legjobban a nézőket, akik nem tudják eldönteni, hogy zseniális vagy éppen összecsapott volt az évad. Az biztos, hogy senki nem ilyennek képzelte el, mikor bejelentették, hogy a Roanoke kolóniájának drámáját valósítják meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek