Starity

Wanda D'Isidoro új szerepet kapott

2016. november 20. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A venezuelai színésznő a Telemundo új telenovellájában játszik. Wanda olyan színészekkel dolgozik együtt, mint Angélica Vale, Juan Pablo Espinosa és Miguel Varoni.

hirdetés

Wanda D'Isidoro utolsó projektje a nagysikerű Reina de corazones című telenovella volt, amit hazánkban Emlékezz Reina! címen vetítettek. A sorozat után azonban nem vállalt újabb szereplést, idén viszont ő alakítja majd az egyik szereplőt a Telemundo legújabb sorozatában, ami a La Fan címet viseli. 

A széria egy kissé esetlen lányról, Valentina Perezről (Angélica Vale) szól, aki reménytelenül szerelmes a híres telenovella-sztárba, Lucas Duartébe (Juan Pablo Espinosa). A lány mindent megtesz, hogy a férfi közelébe kerülhessen, akinek azonban már van barátnője. A november 22-én debütáló sorozatban számos ismerős arc felbukkan majd Wanda mellett, mint például Ximena Doque, Pablo Azar, Maritza Bustamante, Adamari Lopez, Miguel Varoni és Angélica Vale. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek