Starity

Emilia Clarke szerepet kapott a Han Solóról készülő filmben

2016. november 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2018-ban kerül a mozikba a Star Wars-moziuniverzum Han Solóval kapcsolatos alkotása.

hirdetés
Emilia Clarke szerepet kapott a Han Solóról készülő filmben

Emilia Clarke szekere igencsak beindult: mióta a Trónok harca meghozta neki a világsikert, egyre több rendező szavaz neki bizalmat. Idén például Jojo Moyes bestsellerének adaptációjában, a Mielőtt megismertelekben kapott szerepet, jövőre pedig három további filmben láthatjuk majd, emellett pedig elkezdi forgatni a 2018-ra ígért, Han Solóról szóló alkotást.

Egyelőre nem tudni, hogy kit fog alakítani a Star Wars-filmben, de annyi biztos, hogy jó pár ismert kolléganőjét ütötte ki a nyeregből – többek között Tessa Thompson, Naomi ScottZoë Kravitz, Kiersey Clemons és Jessica Henwick is pályázott a szerepre, ám végül Emilia győzedelmeskedett.

Ami a filmet illeti, a forgatások csak 2017-ben kezdődnek majd meg Jon és Lawrence Kasdan forgatókönyve nyomán Phil Lord és Christopher Miller rendezésében. A címszereplőt Alden Ehrenreich alakítja, de feltűnik még a képkockákon a Mentőexpedícióban és az új Pókember-filmben is szerepelt Donald Glover is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek