Starity

Kiderült, mikor kerül képernyőre a Vámpírnaplók fináléja

2016. november 20. 18:06   |   Szerző: DavidtheDirectioner

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW csatorna a közelmúltban jelentette be, hogyan alakul 2017-es műsorszórási programja, így többek között az is kiderült, mikor érkezik el a vég kedvenc vámpírjaink életében. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Március 10-e – ez az az időpont, ami egyszerre szomorú és örömteli a Vámpírnaplók rajongói számára, hiszen amellett, hogy kedvenceink ekkorra révbe érnek, le is kerülnek a képernyőről. A rajongók közül sokan elégedettségüket fejezték ki aziránt, hogy így nem kell olyan sokáig várniuk a fináléra; másokat azonban kétségbeeséssel töltött el a hír, mivel egyébként május közepén szokott adásba kerülni a szezonzáró. (Bár tegyük hozzá, hogy ez esetben reális az időpont, hiszen a sorozat jelenleg futó utolsó évada a szokásosnál rövidebb – mindössze 16 epizódos.)

A széria egyébként jelenleg szünetel: a legutóbbi rész pénteken került sugárzásra és csak decemberben lehetünk szemtanúi a következőnek. Mostanra az is kiderült, hogy egy szirén, Sybil (Nathalie Kelley) babonázta meg Damont (Ian Somerhalder) és Enzót (Michael Malarkey), sőt emlékeiket is módosította, így ismét felmerült a kérdés a rajongók körében, hogy vajon így is szükséges-e Elenát (Nina Dobrev) visszahozniuk a készítőknek vagy netán pont ő lesz a kulcs emberségük újbóli megtalálásához? Ez egyelőre a jövő titka.

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek