Starity

Eddig bírta: Kendall Jenner visszatért az Instagramra

2016. november 20. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves szupermodell az Instagramról való eltűnése világszerte vezető hír volt, mostanra azonban Kendall ráunt a képmegosztó hiányára.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kendall Jenner

Kendall Jenner egy héttel ezelőtt köszönt le a közösségi oldalról, majd Ellen DeGeneresnek bevallotta: olyan szintű függőség alakult ki nála, ami sürgős kezelésre szorult, ezért is döntött úgy, hogy ha ideiglenesen is, de eltűnik kicsit.

Őrületes számomra, hogy ebből ilyen nagy hír lett. Nem gondoltam, hogy egyáltalán beszélni fog róla valaki. Őszintén nem hittem, hogy bárkit is érdekel, hogy lelépek. (...) Úgy keltem fel reggelente, hogy ez volt az első, amit csekkoltam, este pedig ez volt az utolsó dolog. Éreztem, hogy túlságosan függök tőle, így akartam egy pillanatnyi nyugalmat. Olyan ez, mint egy detox

– nyilatkozta Kenny Ellennek.

A saját maga által kiszabott „elvonó” azonban nem tartott sokáig, a modell ugyanis néhány órával ezelőtt visszatért. A Victoria's Secret üdvöskéjének legújabb fotóin barátait láthatjuk, a felvételek pedig valamilyen nagyszabású partin készülhettek.

Fotók: Instagram / Kendall Jenner

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek