Starity

Chrissy Teigen szívesen lenne Kim Kardashian harmadik gyermekének béranyja

2016. november 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modell nemrég felajánlotta legjobb barátnőjének, hogy amennyiben számára veszélyes az újbóli terhesség, szívesen kisegíti azzal, hogy kihordja a gyermekét.

hirdetés

Kim Kardashian nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy North és Saint után nagyon szeretne egy harmadik gyereket is, de mint kiderült, nagyon kockázatos újból teherbe esnie, hiszen korábbi várandósságai nem járt komplikációkkal jártak, így orvosa szerint, ha ismét szülni szeretne, azzal az életét veszélyeztetné. Kim azonban ennek ellenére sem mondott le arról, hogy háromgyermekes anyává váljon, így a báranyaprogram felé fordította a figyelmét, hogy megoldást találjon a problémára.

A tévésztár barátnője, Chrissy Teigen természetesen megérti, miért ilyen fontos számára a család, hiszen ő maga is anya lett idén, így felajánlotta Kimnek, hogy amennyiben a béranyaság mellett dönt, szívesen kihordja a gyermekét. A felajánlással Chrissy férje, John Legend a tegnap este megrendezésre került American Music Awardson szembesült először, amikor az E! Online riporterei arról faggatták, mi a véleménye a dologról.

Öööö, nem beszéltünk erről. Majd később kerül terítékre a téma

– nyilatkozta a zenész, akinek minden bizonnyal lesz egy-két szava felesége önzetlen felajánlásához.

A két család jó bartságot ápol egymással (Balról jobbra: John Legend, Chrissy Teigen, Kim Kardashian, Kanye West)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek