Starity

Ő lehet a The Walking Dead következő halottja?

2016. november 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Walking Dead egyik legkedveltebb szereplője Carl Grimes talán örökre távozik a sorozatból.

hirdetés

A The Walking Dead AMC csatornán futó sikersorozat nemrég kezdte 7. évadát ami nagy izgalomba tartotta a rajongókat. Rick Grimes (Andrew Lincoln) fiát játszó Chandler Riggs apja a Facebookra posztolt november 17-én egy megható üzenetett. Ami önmagában nem lenne semmi izgalmas, ha a fiát nem Chandlernek hívnák – aki pedig Carl Grimest játssza a The Walking Deadben. Azóta már eltűnt bejegyzés, de a Hollywood Life lementette.

William Riggs Chandler apja arról írt, hogy a 7 éves szerződés teljetítette és milyen büszke a fiára, aki 100%-ig elköteleződött a The Walking Dead iránt, ha kellett, hajnali négykor kelt, máskor hajnali kettőig dolgozott a fagyos hidegben, hátrahagyva a barátait és a kényelmes gyerekkort.

Chandler, mint jól tudjuk, a kezdetektől szerepelt a The Walking Deadben és láthattuk, ahogyan felcseperedett. Egyelőre a hír még nem biztos, és nem is hivatalos, ezért nincs is okunk aggodalomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek