Starity

Kiderült, mikor hallhatjuk Jessica Simpsont újra énekelni

2016. november 21. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta anya lett, parkolópályára állította karrierjét a színész-énekesnő, most azonban készen áll visszatérni.

hirdetés

A tegnap esti American Music Awards nosztalgikus hangulatba hozta Jessica Simpsont, aki az Instagramon tette közzé az alábbi, 15 évvel ezelőtt készült videót, amikor ő állhatott a rendezvény színpadára, hogy elvarázsolja a közönséget. A felvétel mellé odabiggyesztette, hogy Hozzuk ezt vissza 2017-ben, ami arra enged következtetni, hogy jövőre dobja piacra legújabb stúdióalbumát.

A szőke szépség tavaly szeptemberben a Today című beszélgetős műsorban vallott arról, hogy minden vágya ismét színpadra állni, hiszen még se a férje, se a gyerekei nem látták őt igazán elemében. Akkor úgy nyilatkozott, hogy háza alagsorában építtet magának stúdiót, hogy munka közben se kelljen dadára bíznia imádott csemetéit.

Jessica egyébként valóságshow-sztárként lopta be magát a köztudatba a 2000-es évek elején, ugyanakkor színésznőként és énekesnőként is sikeres volt, így minden bizonnyal nem lesz nehéz számára a visszatérés. Érdekesség, hogy húga, Ashlee is ugyanezen a pályán mozgott annak idején, és bár időnként fel-feltűnik egy-egy rövid cameo erejéig, érdemben már ő is félretette hivatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek