Starity

Közös projekten dolgozik Kylie Jenner és Tyga

2016. november 22. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárpár egyre szorosabbra fűzi viszonyát, ami nem is csoda, hiszen közel három éve vannak együtt.

hirdetés

Biztosan emlékeztek még azokra a jól sikerült, kissé pikáns fotókra, melyeket Kylie Jenner szerelme, Tyga születésnapján tett közzé az Instagramon. Mint kiderült, nem hiába voltak olyan művésziek a felvételek, ugyanis a szerelmesek közös naptárt terveznek piacra dobni – ennek jegyében készültek az új közös képek.

A tévésztár és a rapper évek óta boldog párkapcsolatban él, szerelmük pedig Kylie fiatal kora miatt sokaknál kiverte a biztosítékot korábban. Az idill azonban ne tévesszen meg senkit, Tyga ugyanis néhány hónappal ezelőtt alaposan elszúrta a dolgaikat, amikor párja háta mögött csapni kezdte a szelet a brazil modellnek, Annalu Cardosónak. Kylie ezt követően szakított vele, később azonban kibékültek.

Kellett, hogy kipróbáljam, milyen nélküle, de végül beláttuk: ez nem az, amire vágyunk

– nyilatkozta Kylie a Complex magazinnak.

Amikor randizni kezdtünk, mindenki azt mondta Tygának, hogy nem kéne velem lennie. Még most is kapok üzeneteket, melyekben azt írják, hogy nem illünk össze. Szeretjük egymást. Szükségünk van arra, hogy mindig a másik közelében legyünk. Sosem haragszunk egymásra, mindig igyekszünk megoldani a problémáinkat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek